buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
17. okt
 
Kyllingfilet med stuede sommer-grønnsaker
Lag en herlig stuing av sommergrønnsakene og server sammen med kyllingfilet kokt i lett-saltet vann. Vi har fore-slått sukkererter, neper, asparges og løk, men disse kan gjerne erstattes av dine egne favorittgrønnsaker.

Publisert: 16.aug.2011 04:12
Oppdatert: -
Dette trenger du
(2 porsjoner):
2 stk. kyllingfilet
½ l kokende vann
½ ts salt
Stuede sommergrønnsaker:
3 stk. nepe
1 stk. løk
ca. 12 stk. sukkererter
ca. 6 stk. frisk grønn asparges
2 ss smør
4 ss hvetemel
4 dl melk
ca.¾ ts salt
litt nykvernet pepper
5 stk. ferskpotet
Slik gjør du:
1. Sett først over poteter til koking.
2. Skrell nepene, og del dem og løken i båter. Rens sukkererter og skrell asparges.
3. Kok opp vann og tilsett salt. Legg i kyllingfiletene og la dem trekke ved svak varme i ca. 10 minutter til de er gjennomkokt. Ta opp kyllingfiletene og hold dem varme under en tallerken eller lignende. Legg grønnsakene i kokevannet og kok dem så vidt møre.
4. Smelt smør i en kjele og rør inn mel. Spe med halvparten av melken og rør godt med en visp for å få ut eventuelle melklumper mens det koker opp. Spe med resten av melken til en hvit saus. Tilsett grønnsakene og smak til sausen med salt og pepper.
(Kilde: www.matprat.no)
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat