buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
19. okt
 
Kyllingfilet med varm paprikasalat
Rask og sunn trenger nødvendigvis ikke være to motsetninger. Kyllingfilet med en varm salat med løk og paprika lager du trolig på under 20 minutter.

Publisert: 25.nov.2014 04:00
Oppdatert: 25.nov.2014 03:59

Ingredienser 4 porsjoner:4 kyllingfileter2 ss flytende margarin1 ts salt og 1/4 ts pepperVarm paprikasalat:1 ss olje4 paprika, gjerne ulike farger1 løk2 båter hvitløk2 ts tørket basilikum4 ss balsamicoeddik200 g langkornet middagsrisSlik gjør du:1. Sett over ris til koking. Kok etter anvisning på pakken.2. Stek kyllingfiletene i en stekepanne på middels varme i 2 minutter på hver side. Legg over lokk og etterstek i 6-8 minutter.3. Skjær paprika og løk i passe biter og finhakk hvitløk.4. Varm olje i en panne og fres paprika, løk og hvitløk til det blir mykt. Bland inn tørket basilikum og balsamicoeddik. Smak til med salt og pepper.Server kyllingfiletene med varm paprikasalat og kokt ris.(matprat.no)

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat