buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
18. okt
 
Kyllingfilet på spidd
Kyllingfilet er utrolig mørt og passer perfekt på et grillpyd. På noen få minutter er spydet ferdig grillet.

0
Publisert: 17.jun.2015 04:00
Oppdatert: 17.jun.2015 04:00

Ingredienser

2 kyllingfileter

1 ts salt

1 ts kvernet pepper

Agurksalat:

1⁄2 agurk

3 ss søt chilisaus

2 ss nøtte- og frøblanding til salater

1 ss hakket frisk koriander

Slik gjør du:

1. Del hver kyllingfilet i strimler og træ strimlene på grillspyd. Krydre med salt og pepper eventuelt annet krydder og stek dem på grill eller i stekepanne, i ca. 3-4 minutter på hver side.

2. Del agurken på langs, skrap ut kjernene med en skje og skjær agurken i tynne skiver. Bland sammen resten av ingrediensene og bland inn agurkskivene.

Varm opp nanbrød etter anvisning på pakken og server sammen med kyllingspyd, agurksalat og litt rømme. Pynt med noen limebåter.

(Matprat.no)

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat