buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
18. okt
 
Kyllingfilet
Søte rotfrukter, sprøtt ostedekke og saftig kylling er en topp kombinasjon! Som en variasjon kan poteter også bakes sammen med rotgrønnsakene.

0
Publisert: 04.nov.2014 04:00
Oppdatert: 04.nov.2014 03:59

Ingredienser

4 kyllingfileter

2 ss flytende margarin

3 gulrøtter

2 persilleroter

2 skiver knollselleri (sellerirot)

100 gr revet parmesan

1 ts tørket oregano

1 ss olivenolje

1 ts salt

12 ts pepper

Slik gjør du:

1. Skrell rotgrønnsakene og skjær dem i grove strimler. Ha olje i en ildfast form og legg over grønnsakene. Dryss over parmesan, oregano, salt og pepper. Bland alt godt. Sett formen midt i ovnen på 225 °C og stek i 20-25 minutter.

2. Brun kyllingfiletene i 2 minutter på hver side. Ha på salt og pepper.

3. Legg kyllingfiletene på toppen rotgrønnsakene i ovnen de siste 10 minuttene av steketiden.Server med brød.

(Matprat.no)

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat