buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
Ikke bruk Bildetekst
 
Kyllingkebab
Lag din egen kebab med spennende smak av kanel, chili og hvitløk.

Publisert: 22.mar.2011 07:42
Oppdatert: -

(4 porsjoner)
Om du steker dem på grillen eller i pannen er opp til deg - eller kanskje været. Salat og tzatziki er godt tilbehør.
400 g kyllingkjøttdeig
1 ss rapsolje
1 ss malt kanel
1 ss chilipasta (sambal oelek) eller etter smak
3 båter hvitløk
½ rødløk
2 ss frisk kruspersille
4 trepinne (legges i vann før de brukes)
Slik gjør du
1. Finhakk løk og hvitløk. Bland sammen med alle ingrediensene.
2. Form 4 avlange pølser og klem dem rundt trespydene.
3. Stek spydene med kyllingkebab i stekeovn ved 200 grader i ca. 15 minutter eller legg dem på grillen i 5-7 minutter på hver side.
Rull kyllingkebabene i finhakket persille før servering.
Server kebaben med frisk salat og tzatziki. (matprat.no)
 

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat