buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
19. okt
 
Kyllingkebab
Server krydret kebab av kyllingkjøttdeig med raita og nanbrød.

Publisert: 16.mar.2015 04:00
Oppdatert: 16.mar.2015 04:00

Ingredienser 4 porsjoner:

400 g kyllingkjøttdeig

1 løk

1 ts salt

1⁄2 ts garam masala

1 ss frisk koriander

2 båt hvitløk

1 ss hakket frisk ingefær

4 grønne chili

1⁄2 ts gurkemeie

1 ss kokosmasse

8 grillspyd

1 ss rapsolje til steking

Raita:

175 ml yoghurt naturell

1 revet agurk (godt avrent)

1 ss hakket frisk mynte

1⁄2 ts salt og 1⁄2 ts pepper

1 ts sukker

Slik gjør du:

. Ha løk i en hurtigmikser sammen med koriander, hvitløk, ingefær og chilipepper og kjør det til det blir en finhakket krydderblanding.

2. Elt krydderblandingen sammen med garam masala, gurkemeie og kokos inn i kjøttdeigen. Sett eventuelt kjølig en ½ times tid.

3. Lag små boller (eggstørrelse) og tre én og én på et spyd. Form den deretter til en avlang pølse på spydet. Stekes i panne med olje eller over grillen.

4. Bland alle ingrediensene til raitaen i en bolle. Legg trespyd i bløt i 15–20 min. Da forhindrer du at spydet tar fyr på grillen.(matprat.no)

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat