buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
21. okt
 
Kyllinglår
De ferdiggrillede kyllinglårene får et skikkelig løft med denne saftige og smakfulle salaten! Ingredienser

0
Publisert: 08.jun.2015 04:00
Oppdatert: 08.jun.2015 04:00

4 stk grillet kyllinglår

2 stk avokado

1 stk finhakket rødløk

200 g fetaost med soltørkede tomater

2 pk blandet babybladsalat

1⁄2 ts grovmalt pepper

Slik gjør du:

1. Legg kyllinglår i en ildfast form, og varm dem i ovn på 200 °C i 15-20 minutter.

Beregn et ekstra kyllinglår til en storspist gjest.

2. Del avokado i to. Hakk forsiktig kniven i avokadosteinen, vri kniven til siden og ta ut steinen.

Vær forsiktig når du gjør dette. Føler du deg ikke helt trygg med kniven kan du også fjerne steinen med en liten skje.

3. Fordel salat på tallerkenene, legg på en halv avokado, og fyll den med fetaost. Dryss over finhakket rødløk og litt grovmalt pepper.

Legg de varme kyllinglårene på tallerkenene og server. (Matprat.no)

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat