buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
21. okt
 
Kyllinglår i kokosmelk
Grillede kyllinglår sammen med poteter, løk, tomater, kokosmelk, soyasaus og karripasta gir deg du hele middagen servert i én form. Smaken er utrolig spennende!

Publisert: 12.des.2015 04:00
Oppdatert: 12.des.2015 03:59

Ingredienser 4 porsjoner:

6 grillete kyllinglår

8 mandelpoteter i tynne skiver

2 rødløk i skiver

3 hakkete vårløk

1 boks kokosmelk

1 boks hakkede, hermetiske tomater

1⁄2 dl soyasaus

ca. 3 ts grønn karripasta

ca. 3 ts sukker

ca. 3 ss peanøtter

Slik gjør du:

1. Ha poteter, løk, tomater, kokosmelk, soyasaus og karripasta i en ildfast form. Bland alt godt. Smak til med sukker som gir mer smak og sødme i tomatene.

2. Legg kyllinglårene på toppen og sett formen i stekeovnen på 225 °C. Stek i minst 30 minutter til skinnet på kyllinglårene er sprøtt og potetskivene møre. Sjekk gjerne om potetene er møre med en spiss kniv.

Dryss over peanøtter like før servering, og pynt med frisk koriander om du har. Nanbrød smaker godt ved siden av. Du kan også bruke gul løk i stedet for rødløk. Tilsett gjerne litt hakket chili for ekstra futt.

(matprat.no)

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat