buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
17. okt
 
Kyllinglår Mexico
Med ferdiggrillete kyllinglår har du et supert utgangspunkt for en rask middag. Server med ris og en varm tomat- og maissalsa, og du har herlig middag på 20 minutter.

Publisert: 28.apr.2014 04:00
Oppdatert: 28.apr.2014 04:00

Ingredienser 4 porsjoner:

4 grillete kyllinglår

4 dl hurtigris

2 ss olje til steking

1 boks hermetiske tomater

1 boks hermetiske maiskorn

1 finhakket løk

1 ts salt

Slik gjør du:

1. Varm kyllinglårene i ovn på 200 °C i 20 minutter eller i en stekepanne.

2. Kok risen etter anvisning på pakken.

3. Stek finhakket hvitløk og løk med olje i en varm panne. Tilsett tomater og la det koke i noen minutter. Ha i maiskorn og smak til med salt og pepper.

Beregn gjerne et ekstra kyllinglår på hver person som er sulten.

(matprat.no)

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat