buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
19. okt
 
Kyllinglår Mexico
Med ferdiggrillede kyllinglår har du et supert utgangspunkt for en rask og velsmakende middag. Server med ris og en varm tomat- og maissalsa, og du har herlig middag på 20 minutter. Lukk øynene og drøm deg en svipptur til Mexico!

Publisert: 09.nov.2015 04:00
Oppdatert: 09.nov.2015 04:00

Ingredienser 4 porsjoner:

4 grillete kyllinglår

4 dl hurtigris

2 ss olje til steking

1 boks hermetiske tomater

1 boks hermetiske maiskorn

1 finhakket løk

1 ts salt

Ca. 1/2 ts pepper

Slik gjør du:

1. Varm kyllinglårene i ovn på 200 °C i 20 minutter eller i en stekepanne.

2. Kok risen etter anvisning på pakken.

3. Stek finhakket hvitløk og løk med olje i en varm panne. Tilsett tomater og la det koke i noen minutter. Ha i maiskorn og smak til med salt og pepper.

Beregn gjerne et ekstra kyllinglår på hver person som er sulten.

(matprat.no)

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat