buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
Kayseri escort bayan
sirinevler escort beylikduzu escort atakoy escort sisli escort atakoy escort sisli escort sirinevler escort beylikduzu escort beylikduzu escort
ankara escort ankara escort bayan
15. okt
 
Kyllinglår og søtpotet
Lag din egen vri på posen med bearnaisesaus, så skal du få smake noe som er godt! I denne oppskriften bruker vi grillede kyllinglår og spennende søtpotet.

Publisert: 20.nov.2015 04:00
Oppdatert: 20.nov.2015 04:00

Ingredienser 3 porsjoner:

2 søtpoteter

salt og kvernet pepper

6 grillete kyllinglår

Kremet saus med epler og chili:

1 pose bearnaisesaus

1 dl vann

3 dl crème fraîche original, 35 %

1 eple i biter

1 finhakket rød chili

1 ss hakket frisk estragon

Slik gjør du:

1. Skrell søtpotetene og del dem i båter. Legg dem på et bakepapirkledd stekebrett. Drypp over litt olje og kvernet pepper.

2. Stek i stekeovn ved 200 °C ca. 15 minutter til de er møre.

3. Varm kyllinglårene i ovnen ca. 10 minutter.

4. Dryss litt grovt salt over potetene før servering.

5. Ha sauspulver, vann og crème fraîche i en kjele og kok opp.

6. Tilsett eple, chili og estragon. Smak til med salt og pepper.

Server kyllinglårene med kremet saus med epler og chili, søtpotet og for eksempel lettkokt brokkoli.

(matprat.no)

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
Şehirlerarası evden eve nakliyat