22. okt
Ikke bruk Bildetekst
 
Kyllingpanne med cottage cheese
 

Publisert: 02.des.2010 04:12
Oppdatert: -

(4 porsjoner)

500 g poteter
500 g kyllingfilet
1 ss smør
1 ss revet frisk ingefær
1 rødløk
1 rød paprika
150 g sukkererter
1 grønn squash
2 dl grønnsakbuljong (utblandet)
1 ss maisstivelse (maizena)
2 ss vann
Nykvernet salt og pepper
200 g cottage cheese

Slik gjør du
Skrell og kutt potetene i biter, forkok de i 10 minutter i lettsaltet vann.
Skjær kyllingkjøttet i strimler eller terninger. Stek strimlene i halve smør mengden med revet ingefærrot ved sterk varme, slik at kyllingen får en gylden og fin stekeskorpe. Sett kyllingkjøttet til side.
Skrell rødløken og kutt den i skiver. Kutt paprikaen i strimler eller terninger, sukkerertene i to og squashen i halvmåner. Stek grønnsakene i resten av smøret ved middels varme i 3 - 4 minutter og tilsett potetene. Hell over grønnsaksbuljong og tilsett kyllingkjøttet. Kok opp og jevn sausen med maisstivelse utrørt i litt kaldt vann. Smak til med salt og pepper.
Ha cottage cheese over retten før servering. (mat.no)
 

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke