buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
 
Kyllingsalat
Hva med å servere sommersalaten i morsomme melonskåler?

0
Publisert: 24.mai.2014 04:00
Oppdatert: 24.mai.2014 03:59

Ingredienser

2 galiamelon

1 grillet kylling (850 grams råvekt) , evt 5 stk kyllingfilet i strimler

1 avokado

150 gr sukkererter

100 gr rød cherrytomat

100 gr hjertesalat

2 egg

1 ts flaksalt

14 ts nykvernet pepper

Sitron og korianderdressing:

1 dl kaldpresset rapsolje

saft og skall fra 12 stk sitron

1 potte hakket frisk koriander

salt og kvernet pepper

1. Del galiamelonene i to og ta ut frøene. Skrap ut fruktkjøttet og del det i biter.

2. Plukk kjøttet fra kyllingen og skjær det i mindre biter. Hvis du bruker kyllingfilet, skjær dem i strimler og krydre med salt og kvernet pepper. Stek kyllingstrimlene i middels varm panne i 2-3 minutter.

3. Del avokadoen i biter, del sukkererter og tomater i to. Skyll og riv salaten i mindre biter.

4. Kok eggene i 8 minutter og avkjøl. Bland alt til salaten og ha på salt og kvernet pepper.

5. Visp sammen dressingen.

6. Fyll melonskålene med salaten og hell dressingen over rett før servering. Legg på eggbåter og pynt med urter.

Tips: Skal du ut på tur, pakk hver melonskål i plastfolie. Ha dressingen på et lite glass med skrukork og pikniksalaten er ferdig til servering.

(Matprat.no)

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat