22. okt
 
Kyllingspyd
Det er supert å kunne lage hele middagen ferdig på grillen. Her er grønnsakene delt opp og bakt i et stykke aluminiumsfolie på grillen. Godt tilbehør til grillspydene med kylling!

Publisert: 24.jun.2013 04:13
Oppdatert: -
Ingredienser
6 stk kyllingfilet
½ dl grillolje

1 stk rødløk
2 stk gulrot i staver
1 pk sukkererter
½ dl hvitvin
2 ss finhakkede friske urter
½ ts salt
2 ss smør
1 blad aluminiumsfolie

1. Skjær kyllingfilet i terninger.
2. Tre kyllingbitene på grillspyd. Pensle med grillolje og legg spydene på grillen.
Grill i 5-10 minutter, avhengig av grillens varme. Snu ofte.
3. Legg grønnsakene på et stort ark aluminiumsfolie. Brett opp kantene og hell over hvitvin, urter og salt. Legg på smør.
4. Pakk folien godt sammen med skjøten opp og legg på grillristen. La grønnsakene dampe til de er møre, ca. 10-15 minutter avhengig av hvor varm grillen er.
(Matprat.no)
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke