22. okt
 
Kyllingwok
Kyllingwok er populært og lett å variere. Og så smaker det selvfølgelig kjempegodt!

Publisert: 07.feb.2013 04:13
Oppdatert: -
Ingredienser 4 porsjoner:
4 kyllingfileter i strimler
2 ss olje til steking
1 ss olje til steking av grønnsaker
1 rødløk
3 gulrøtter
½ brokkoli
1 pk. frisk babymais
½ pk. sukkererter
1 pose ferdig woksaus
½ ts salt og ¼ ts pepper
200 g basmatiris, tørr
Slik gjør du:
1. Skjær kyllingfilet i strimler. Skrell gulrot og kutt opp grønnsaker.
2. Kok ris som anvist på pakken.
3. Varm olje i en wokpanne eller en djup stekepanne. Stek kyllingstrimlene på høy varme i mindre porsjoner og sett til side.
4. Varm opp olje og fres oppdelte grønnsaker. Tilsett de harde grønnsakene først og sukkererter til sist.
5. Ha i stekt kylling.
6. Tilsett woksaus, vend forsiktig om og varm opp. Smak eventuelt til med salt og pepper.
Server med ris. (matprat.no)
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke