buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
18. okt
 
Kyllingwok med kinakål og reker
Varm opp en wok og ha i olje og kyllingstrimler. Wok til kyllingen er gjennomstekt.

Publisert: 07.mar.2011 04:12
Oppdatert: -

(4 porsjoner)
400 g strimlet kyllingkjøtt
1 ss peanøttolje
salt og pepper
¾ kinakål strimlet
1 pose strimlede wokgrønnsaker
60 g ferdig woksaus
2 dl reker
4 ss ristede pinjekjerner
8 blader friske urter (f.eks rosmarin, basilikum, timian) til pynt
4 lime til pynt

Slik gjør du
Varm opp en wok og ha i olje og kyllingstrimler. Wok til kyllingen er gjennomstekt. Krydre med salt og pepper og ta opp kyllingen fra woken.
Wok kinakål og grønnsaker. Vend i kyllingkjøtt og woksaus.
Fordel woken på fire tallerkner og dryss over reker og pinjekjerner. Pynt med friske urter og lime i båter, server.
Tips: Server gjerne ris og nudler til, men dette er ikke nødvendig hvis du woker ekstra mye grønnsaker.
 

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat