buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
17. okt
 
Kyllingwok
Det er ikke rart at kyllingwok er populær mat. Tenk bare på hvor lett det er å variere, her har vi vært rause med grønnsakene. Og så smaker det selvfølgelig kjempegodt!

Publisert: 06.aug.2015 04:00
Oppdatert: 06.aug.2015 04:00

Ingredienser 4 porsjoner:

4 kyllingfileter i strimler

2 ss olje til steking

1 ss olje til steking av grønnsaker

1 rødløk

3 gulrøtter

½ brokkoli

1 pk frisk babymais

½ pk sukkererter

1 pose ferdig woksaus

½ ts salt

¼ ts pepper

200 g basmatiris, tørr

Slik gjør du:

1. Skjær kyllingfiletene i strimler. Skrell gulrøttene og kutt opp grønnsaker.

2. Kok ris som anvist på pakken.

3. Varm olje i en wokpanne eller en dyp stekepanne. Stek kyllingstrimlene på høy varme i mindre porsjoner og sett til side.

4. Varm opp olje og fres oppdelte grønnsaker. Tilsett de harde grønnsakene først og sukkererter til sist.

5. Ha i de stekte kyllingstrimlene.

6. Tilsett woksaus, vend forsiktig om og varm opp. Smak eventuelt til med salt og pepper.

Server kyllingwokken med ris.

Man kan også wokke grønnsakene i en vanlig stekepanne.

(Matprat.no)

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat