buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
Kayseri escort bayan
sirinevler escort beylikduzu escort atakoy escort sisli escort atakoy escort sisli escort sirinevler escort beylikduzu escort beylikduzu escort
ankara escort ankara escort bayan
16. okt
KJE: I ferd med å bli den nye trend-råvaren.
 
La det kje - med kjebab

Publisert: 26.apr.2013 04:13
Oppdatert: -
Våren er sesong for kje!
Denne uka vil Melchiorgarden i Geirangerfjordområdet og Valbjørgarden i Vågå levere ferskt kvalitetskjøtt av kje. På Mathallen i Oslo kan en fram til søndag 28. april ta turen innom for å smake både kjebab og andre kje-mpegode kjeretter.
For nå er kje, eller killing, blitt den nye trend-råvaren, ifølge Egil Ørjan Thorsen, som er prosjektleder for Mat langs nasjonale turistveger.
- Kjekjøtt har blitt lovprist av mesterkokker som Arne Brimi, er ettertraktet verden over, og etterspørselen i Norge er stadig økende, konstaterer han.
-Smaken av kje er delikat og mild, den er derfor lett å bruke og lett og like.
Arrangementet i Mathallen er et ledd i arbeidet for å gjøre norske mattradisjoner mer kjent. Mat langs Nasjonale turistveger er på sin side en satsing for å synliggjøre de som tilbyr enestående og ekte matopplevelser langs noen av landets vakreste vegstrekninger.
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
Şehirlerarası evden eve nakliyat