22. okt
Original bildetekst:
 
La pølsene bade i øl

0
Publisert: 31.jul.2015 04:00
Oppdatert: 31.jul.2015 04:00

Når du skal grille ventepølser, så er det viktig at du er forsiktig med varmen, understreker grillmester Jan Ivar Nykvist.

– Sprukne brente pølser vil vi ikke ha, påpeker han.

– Et tips er å la pølsene ligge og kose seg i et bad bestående av øl (eller eplejuice hvis det er barn tilstede), løk, epleskiver, laurbærblad, hel sort pepper og korianderfrø på grillen. Da blir pølsene varme, så trenger du bare grille dem rakt på direkte varme like før servering.

Nykvist understreker også nødvendigheten av å velge råvarer med god kvalitet. – Velg kjøtt fra dyr som har hatt et godt liv, velg råvarer som har en historie - og velg kjøtt med fett! Vi anbefaler at du bruker svinenakke fremfor svinefilet, kyllinglår fremfor kyllingbryst og entrecote istedenfor indrefilet av okse.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke