buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
Kayseri escort bayan
sirinevler escort beylikduzu escort atakoy escort sisli escort atakoy escort sisli escort sirinevler escort beylikduzu escort beylikduzu escort
ankara escort ankara escort bayan
16. okt
 
Laks i ovn
 

Publisert: 01.okt.2011 04:12
Oppdatert: -

(4 personer)
600 g laksefilet, uten skinn og bein
2 løker
1 paprika, rød
1 purre
2 gulrøter
1 squash
8 cherrytomater
3 ss olivenolje
1 knivsodd timian
1 knivsodd oregano
salt og pepper
Slik gjør du
•Skjær laksen i serveringsstykker. Sett stekeovnen på 200 grader. •Skjær løk i båter, paprika i biter og purreløk, gulrøtter og squash i skiver. •Bland olje, urter og grønnsaker i en bolle. Ha blandingen over i en ildfast for. •Drypp et par spiseskjeer vann over grønnsakene og plasser laksestykkene over. Krydre med salt og pepper og dekk formen med aluminiumsfolie. •Sett formen midt i ovn i ca. 20 minutter.
Vær oppmerksom på at tiden kan variere avhengig av kjernetemperaturen til laksen, om den kommer rett fra kjøleskapet, nylig har tint, eller om den har ligget på benken i romtemperatur i tiden før tilberedning. •Server gjerne med noen skjeer rømme på toppen. Tips: Sett på en kasserolle med vann når du starter med grønnsakene. Når vannet fosskoker og grønnsakene er ferdig kuttet koker du dem i 1 minutt før du har de over i den ildfaste formen. (godfisk.no)
 

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
Şehirlerarası evden eve nakliyat