buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
Kayseri escort bayan
sirinevler escort beylikduzu escort atakoy escort sisli escort atakoy escort sisli escort sirinevler escort beylikduzu escort beylikduzu escort
ankara escort ankara escort bayan
16. okt
 
Laks i wok
Her er en lynrask fiskerett med smaker som minner om ferietider. Laks får man tak i hele året og er en fisk som man kan variere i det uendelige med.

Publisert: 17.mar.2017 06:24
Oppdatert: 17.mar.2017 06:51

Ingredienser 4 porsjoner:

600 g laksefilet i terninger

3 ss soyasaus

1 ss sitronsaft

1 ss revet frisk ingefær

4 vårløk i skiver

1 rød paprika i strimler

1 rødløk i båter

3 båter finhakket hvitløk

4 friske sjampinjonger i båter

4 røde cherrytomater delt i to

1 boks hermetiske bambusskudd

4 ss olje til steking

Woksaus:

1⁄2 dl soyasaus

1 dl fiskebuljong (utblandet)

1⁄2 ts maisstivelse (maisenna)

Slik gjør du

1. Mariner lakseterninger i soyasaus, sitronsaft og revet ingefær i 10 minutter.

2. Stek lakseterningene i olje til de er gylne på alle sider. Legg til side.

3. Wok grønnsakene i olje på høy varme i noen minutter. Legg fiskebitene tilbake i woken.

4. Bland sammen alle ingrediensene til sausen og hell denne over retten.

Server gjerne med kokt ris.

(matprat.no)

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
Şehirlerarası evden eve nakliyat