buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
18. okt
Ikke bruk Bildetekst
 
Lam byriani
Lam biryani er en nydelig krydret lammerett fra Mumbai i India.

Publisert: 08.nov.2011 04:12
Oppdatert: -

Lam biryani er en nydelig krydret lammerett fra Mumbai i India.
Bruk grytekjøtt av lam, gjerne fårikålkjøtt.
(4 porsjoner)
1 kg grytekjøtt av lam med bein
2 ss margarin
2 ss gul karripaste eller garam masala
4 båter hvitløk
2 løker
4 ss hakket frisk koriander
4 ss hakket frisk mynte
5 dl vann
4 dl basmatiris
1 ts sukker
1 pk safran
6 hele kardemommer
1 hel kanel
Slik gjør du
Dag 1:
1. Skjær lammekjøtt i biter på 2 x 2 cm og kutt løken i båter.
2. Stek lammkjøttet og løken i margarin og currypasta til den har fått fin farge. Ha i finhakket hvitløk, koriander og mynte. Hell over vann og la det småkoke i 2 timer.
3. Avkjøl gryten og sett den i kjøleskapet natten over.
Dag 2
4. Knus kardemommefrø sammen med safran og sukker i en morter.
5. Ta av litt av fettlokket som har lagt seg på toppen av lammegryten. Bruk fettet til å steke bastmatiris og krydderet i en gryte i ca. 3 minutter. Hell over lammegryten og legg i kanelstangen. Hell på vann til det akkuratt dekke alt. La det småkoke i 30 minutter. Server med raita (yoghurtssaus) og naanbrød. (matprat.no)
 

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat