buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
LAM: Guinness-braiserte lammeskanker.
 
Lam er høstfavoritten

Publisert: 18.okt.2013 04:13
Oppdatert: -
Norsk lammekjøtt er nordmenns favorittmat om høsten. Vi liker den særegne og gode kjøttsmaken.
42 prosent svarer forskjellige retter av lammekjøtt. Ingen andre matretter oppnår over ti prosent, viser undersøkelsen YouGov har gjort for MatPrat. Lammekjøtt får toppscore for god smak. - 61 prosent oppgir at beiteforhold, frisk luft og norsk natur påvirker smaken i positiv retning, sier Gunnar Thoen i MatPrat. Kun ti prosent mener at norske lam ikke er bedre enn andre lam. Smaken på maten vi spiser er en egen vitenskap, og ved matforskningsinstituttet Nofima forskes det blant annet på smaksopplevelser. - Lam som beiter ute gir oss gode følelser, sier seniorforsker Margrethe Hersleth i Nofima. Er det slik at maten lammene spiser setter smak på kjøttet? - Når lam spiser urter med sterke smaker, kan det sette smak på kjøttet. Men siden sauer er drøvtyggere som kuer, er ikke sammenhengen like klar som for eksempelvis kyllinger og griser, sier Margrethe Hersleth. (newswire)
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat