buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
Kayseri escort bayan
sirinevler escort beylikduzu escort atakoy escort sisli escort atakoy escort sisli escort sirinevler escort beylikduzu escort beylikduzu escort
ankara escort ankara escort bayan
16. okt
 
Lam i tomat
Lam spises over hele verden og av alle verdensreligioner. Kjøttet er smakfullt og kan kombineres med de fleste smaker og krydder. Den syrlige smaken hos tomat gjør at den er nydelig i retter av lam.

Publisert: 27.sep.2014 04:00
Oppdatert: 27.sep.2014 04:00

Ingredienser 4 porsjoner:

1 kg grytekjøtt av lam med bein

2 ss margarin eller olje

1 liten grønn squash

1 liten aubergine

1 rødløk

ca. 2 dl vann

2 bokser hakkete hermetiske tomater

1 ss tørket oregano

ca. 1 ts salt

ca. 12 ts pepper

Slik gjør du:

1. Del grønnsakene i grove biter.

2. Brun kjøttet raskt 5 minutter i margarin/olje i god, varm gryte. Tilsett grønnsakene, tomater, vann og krydder og la alt småkoke under lokk i ca. 45 minutter.

Serveres med pitabrød.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
Şehirlerarası evden eve nakliyat