buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
19. okt
 
Lam med sopp og småpoteter

Publisert: 17.nov.2009 05:08
Oppdatert: -
(4 porsjoner)
Denne retten er enkel og kjempegod.
800 g ytrefilet av lam
½ ts salt.
½ ts nykvernet pepper
2 stilker frisk rosmarin
2 ss smør til steking

Saus
6 dl vann /stekesjy
1 ½ ss maisenna
½ ts salt
½ ts pepper
400 g skogsopp
2 stilker frisk rosmarin
½ ts salt
½ ts nykvernet pepper
2 ss smør til steking
800 g partypotet /småpotet
½ ts salt
2 ss smør til steking
Slik gjør du
1. Kok potetene.
2. Ha salt og pepper på filetene og brun dem raskt på sterk varme, sammen med rosmarin. Sett i et steketermometer og etterstek dem i ovnen på 125 grader til kjøttet har 65 grader kjernetemperatur. Kok ut stekepannen med halvparten av vannet til sausen.
3. Stek soppen i margarin med salt, pepper og rosmarin. Kok ut stekepannen med resten av vannet.
4. Ha utkoket over i en kjele. Rør maisenna ut i litt kaldt vann og hell over i kjelen under omrøring. Kok opp på ny og smak til med salt og pepper.
5. Stek potetene raskt i en stekepanne til de er gylne. Strø over salt. (mat.no)
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat