buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
19. okt
 
Lam med kokos
Kokos og karri setter en deilig smak til denne herlige gryteretten.

Publisert: 24.sep.2014 04:00
Oppdatert: 24.sep.2014 04:00

Ingredienser 4 porsjoner:

1 kg beinfritt grytekjøtt av lam

2 ss rapsolje

1 løk, hakket

2 båter hvitløk, hakket

1 ts karri

1 dl vann

4 tomater i båter

1 grønn paprika i biter

2 gulrøtter i biter

1 rød chili uten frø, finhakket

1 ½ dl kokosmelk

salt og pepper

Slik gjør du:

1. Skjær kjøttet i passe store biter. Brun kjøttet i en gryte med olje sammen med løk og hvitløk. Dryss over karri rett før resten av ingrediensene tilsettes og vend det inn kjøttet og løken.

2. Ha resten av ingrediensen i gryten, utenom kokosmelk, og la det trekke under lokk i 40-45 minutter, til kjøttet er mørt. Tilsett kokosmelk og la det trekke videre uten lokk i ca. 10 min. Smak til med salt og pepper. Server gryten med kokt ris. (matprat.no)

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat