buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
21. okt
 
Lam-og byggrynssuppe
Norsk lammekjøtt setter preg på denne deilige og mettende suppen. Forkokte byggryn er raske å tilberede, og er et flott alternativ til poteter. Har du ikke lammekraft, kan du godt bruke kylling- eller oksekraft.

0
Publisert: 09.sep.2016 04:00
Oppdatert: 09.sep.2016 04:00

(4 porsjoner)

2 løker

4 båter hvitløk

2 ss olivenolje

1⁄2 sellerirot

2 gulrøtter

600 g fårikålkjøtt

2 l lammekraft

250 g byggryn ,perlebygg

1 ss hakket frisk rosmarin

2 ss hakket bladpersilleSlik gjør du:

1: Skrell løk og hvitløk, og finhakk det. Varm oljen i en vid kjele og fres løk og hvitløk myk og blank. 2: Skjær kjøttet i mindre biter, og fjern bein.

3: Skrell og skjær rotselleri og gulrot i små terninger, og ha dem i gryten sammen med lammekjøtt i biter.4: Hell over kraft og kok opp. Fjern evtuelt skum som danner seg på overflaten. Senk varmen og la suppen koke til kjøttet er mørt, ca. 40 minutter. 5: Tilsett perlebygg. NB: sjekk koketiden på perlebygg, og om den kan kokes med i suppa! 6: Bland inn hakket rosmarin og persille og server suppen kokende varm. (Matprat.no)

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat