buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
17. okt
 
Lamme-koteletter
Det beste fra to matnasjoner! Italia møter Hellas i denne spennende blandingen.

Publisert: 26.sep.2013 04:13
Oppdatert: -
Ingredienser
8 stk lamme-
kotelett
1 ts salt
1 ts pepper
2 ss olje

Tzatzikirisotto:
5 dl arborioris (risottoris)
1 l vann
½ stk slangeagurk
4 dl yoghurt naturell
2 båt finhakket hvitløk
1 ts salt

1. Kok ris etter anvisning på pakken, ca. 20 minutter.
2. Riv agurk grovt, og press ut litt vann fra den. Rør agurken inn i risen sammen med yoghurt og finhakket hvitløk. Smak til med salt.
3. Krydre lammekoteletter med salt og pepper. Bruk stek varme og brun dem raskt på begge sider i en panne med olje. Etterstek på svakere varme i 2-3 minutter.
Server gjerne med en frisk salat. (Matprat.no)
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat