buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
19. okt
 
Lamme-koteletter Navarra
 

Publisert: 20.sep.2010 04:12
Oppdatert: -

(4 porsjoner)
8 lammekoteletter
½ ts salt
½ ts pepper
150 g kokt skinke i terninger
1 løk
1 boks hermetiske tomater
2 båter hvitløk
1 bunt bladpersille
½ sitron (kun revet skall)

Slik gjør du
1. Hakk løken og skjær skinken i terninger. Finhakk hvitløken og persillen.
2. Krydre kotelettene med salt og pepper etter smak, og stek ca. 2 minutter på hver side. Ta dem ut av stekepannen.
3. Surr skinke, løk, tomater, hvitløk, persille og sitronskall i pannen ca. 5 minutter.
4. Legg kotelettene tilbake i pannen og la det hele godgjøre seg i ca. 5 minutter.
Server med ris eller pasta.

Tips:
Sitronsmaken i denne retten er ganske framtredende. Derfor er det lurt å smake seg fram. Et alternativ til kokt skinke kan være spekeskinke.
 

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat