buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
Kayseri escort bayan
sirinevler escort beylikduzu escort atakoy escort sisli escort atakoy escort sisli escort sirinevler escort beylikduzu escort beylikduzu escort
ankara escort ankara escort bayan
16. okt
 
Lammefilet med sennepspoteter
Sennep smaker utrolig godt til lammekjøtt. Denne gangen er det potetene som bidrar med smaken.

Publisert: 27.mar.2013 04:13
Oppdatert: -
Ingredienser 4 porsjoner:
800 g ytrefilet av lam
2 ss margarin eller olje til steking
800 g små poteter
4 ss olivenolje
4 ss sennep
2 båter hvitløk
200 g grønne oliven
200 g tomat - halvtørket
100 g valnøttkjerner
2 ss finhakket frisk rosmarin
2 ss finhakket frisk timian
200 g salatblad
Slik gjør du:
1. Brun kjøttet raskt og etterstek det i ovnen på 125 °C i ca. 20 minutter til kjernetemperaturen er 65 ºC, rosastekt. Avkjøl og skjær det i skiver.
2. Skrubb poteter lett. Legg dem i en langpanne og vend inn sennep blandet med olje og presset hvitløk. Stek på 200 °C i ovn til de er helt myke (20 - 30 minutter, avhengig av størrelse på potetene).
3. Bland oliven, tomat og valnøtter i en bolle. Strø over urter og vend inn salat.
Anrett salat på en tallerken. Legg på kjøtt og sennepspoteter.
(matprat.no)
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
Şehirlerarası evden eve nakliyat