buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
18. okt
 
Lammefilet tikka
Østeninspirert lammerett. Nydelige krydder og smaker som passer veldig godt til lammekjøttet. Glimrende både til hverdags og fest.

Publisert: 15.aug.2016 04:01
Oppdatert: 15.aug.2016 04:01

Ingredienser 4 porsjoner:

600 g ytrefilet av lam eller annet beinfritt kjøtt

1 ts hakket frisk ingefær

1 båt knust hvitløk

1/2 ts chilipulver

1/4 ts gurkemeie

1 ts salt

1 1/2 dl yoghurt naturell

4 ss sitronsaft

1 ss finhakket frisk koriander

1 ss olje

Slik gjør du:

1. Lag marinade av frisk ingefær, hvitløk, chilipepper, gurkemeie, salt, yoghurt naturell, sitronsaft, koriander og olje. Rør sammen ingrediensene til marinaden og la den stå og trekke mens du deler opp kjøttet. Skjær lammekjøttet i passe store terninger og legg i en plastpose.

2. Hell marinaden over og la det stå og trekke i et par timer.

3. La marinaden renne godt av og tre kjøttbitene på spyd eller legg de på et ark med aluminiumsfolie og legg på grillen.

Tips: Fukt grillspydene hvis de er av tre. Da brenner de seg ikke.

4. Grill til kjøttet har fått fin farge. Snu ofte.

Serveres med nypresset saft fra en lime.

(matprat.no)

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat