buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
Kayseri escort bayan
sirinevler escort beylikduzu escort atakoy escort sisli escort atakoy escort sisli escort sirinevler escort beylikduzu escort beylikduzu escort
ankara escort ankara escort bayan
16. okt
 
Lammegryte med rotgrønnsaker
Rotgrønnsaker har tradisjonelt vært mye brukt i Norge. De er gode og næringsrike. Lyst på en tradisjonsgryte med den gode kombinasjonen av lammekjøtt og rotgrønnsaker?

Publisert: 27.mar.2012 04:12
Oppdatert: -

Ingredienser 4 porsjoner:
1 kg grytekjøtt av lam med bein
2 løk og 1 rødløk
2 gulrøtter
1 knollselleri (sellerirot)
2 ss smør
1 ts salt og ½ ts nykvernet pepper
3 ts tørket timian
3 dl hvitvin og 2 dl vann
Slik gjør du
Steketemperatur: 200°C
Steketid: 1 1/2 time
1. Varm stekeovnen til 200 °C. Skjær grønnsakene i biter og fres dem gylne i smør i en jerngryte. Ta dem opp og legg til side. Brun kjøttskivene.
2. Legg grønnsakene tilbake, hell på vann og hvitvin, tilsett salt, pepper og timian. Kok opp.
3. Legg på lokk og sett hele gryta i stekeovnen. La stå 1 1/2 time til kjøttet er mørt og slipper beina. Serveres med salat og poteter.
(matprat.no)
(87406)  

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
Şehirlerarası evden eve nakliyat