buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
17. okt
Ikke bruk Bildetekst
 
Lammekjøtt på islandsk vis
Denne islandske lammeretten er en fårikål i fåreklær. Ser man litt nærmere på den, er det fårikål frisket opp med litt andre grønnsaker.

Publisert: 04.nov.2010 04:12
Oppdatert: -

(4 porsjoner)

800 g benfritt lammekjøtt
500 g hodekål
500 g kålrot
4 dl vann
2 ts salt
2 ss smør
2 ss hvetemel
3 dl kraft fra koking evt. buljong
1 stangselleri i tynne skiver

Slik gjør du
1. Tørk kjøttet og skjær det i terninger. Ha vann i en stor gryte, tilsett salt og kok opp. Ha i kjøttet og la det koke i 25 minutter. Fjern skummet etter hvert som det danner seg.
2. Rens kålen og skjær den i mindre biter. Vask og skrell kålrota og del i fire. Ha kål og kålrot over i gryta og la det koke sammen med kjøttet til grønnsakene er møre.
3. Smelt smør i en kjele. Rør inn melet og spe med kraften, litt etter litt mens du rører hele tiden, til sausen er passe tykk. Smak til med salt og pepper, og tilsett skivet selleri.
Anrett kjøtt og grønnsaker på et fat og hell sausen over. Serveres med kokte poteter. (mat.no)
 

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat