buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
Kayseri escort bayan
sirinevler escort beylikduzu escort atakoy escort sisli escort atakoy escort sisli escort sirinevler escort beylikduzu escort beylikduzu escort
ankara escort ankara escort bayan
16. okt
 
Lammekjøttboller
Små, delikate kjøttboller med lammekjøttdeig i tomatsaus gir ekstra mye smak.

Publisert: 19.sep.2015 04:00
Oppdatert: 19.sep.2015 04:00

Ingredienser 4 porsjoner:

Kjøttboller:

500 g kjøttdeig

60 g parmesan

2 båter finhakket hvitløk

1⁄2 ts salt og 1⁄2 ts pepper

2 ss margarin til steking

Tomatsaus:

2 ss olje

1 båt finhakket hvitløk

1 stk. finhakket løk

1 boks knuste hermetiske tomater

2 ss tomatpuré

1 ts sukker

1 dl kjøttbuljong (utblandet)

2 ss finhakket frisk basilikum

1⁄2 ts salt og 1⁄2 ts pepper

500 g fersk tagliatelle

Slik gjør du:

1. Kna sammen alle ingrediensene til kjøttbollene og lag små boller. Brun dem raskt i en varm stekepanne. Skru ned til middels varme og etterstek i 6–8 minutter.

2. Varm olje i en kasserolle. Ha i hvitløk og løk, og stek på middels varme til løken er myk og har fått fin farge. Tilsett tomater, tomatpuré, sukker og kjøttbuljong. Kok opp og la sausen trekke på svak varme i 15 minutter. Tilsett basilikum og smak til med salt og pepper. Kok pastaen i ca. 4 minutter i lettsaltet vann. (matprat.no)

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
Şehirlerarası evden eve nakliyat