buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
21. okt
 
Lammelår på italiensk
På nesten alle italienske kjøkken er det fokus på kjærlighet til den enkelte råvares fortreffelighet. Ved å bruke harmonerende smaker som hvitløk, rosmarin og appelsin til lammelåret, får man en nydelig lammesmak.

Publisert: 22.okt.2015 04:00
Oppdatert: 22.okt.2015 04:00

Ingredienser 6 porsjoner:

1 lammelår

3 ss ferskpresset appelsin

6 ss olivenolje

1 ts salt

1 ts pepper

6 båter hvitløk

1 bunt frisk rosmarin

1 sitron

1 appelsin

Slik gjør du:

1. Gni lammelåret godt inn med appelsinsaft, olje, salt og pepper. Del hvitløk i tynne skiver, stikk lommer i låret med en kniv og stikk inn hvitløkbåter og rosmarinkvister. Skyll sitron og appelsin, del dem i to og legg dem i langpanna med snittflaten mot lammelåret.

2. Stikk et steketermometer inn i den mest kjøttfulle delen. Stek på 125 °C i 2–3 timer. Når steketermometeret viser 65–70 °C er kjøttet rosa, og når det viser 76 °C er det gjennomstekt.

3. La låret hvile minst 15 minutter innpakket i aluminiumsfolie før det skjæres opp.

(matprat.no)

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat