buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
Kayseri escort bayan
sirinevler escort beylikduzu escort atakoy escort sisli escort atakoy escort sisli escort sirinevler escort beylikduzu escort beylikduzu escort
ankara escort ankara escort bayan
16. okt
 
Lammesauté med kantareller
Sauté er et kokkebegrep og betyr en finere gryte. Det brukes så mørt kjøtt at det nesten ikke behøver å koke for å bli ferdig. I denne sauteen bruker vi kantarell, noe som gjør den ekstra god.

Publisert: 06.okt.2012 04:13
Oppdatert: -
Ingredienser 4 porsjoner:
800 g beinfritt lammekjøtt fra lår
200 g kantarell eller annen sopp
4 sjalottløk
2 ss margarin eller olje til steking
1 pk. Provence lammesaus
2 dl matfløte
1 ts salt
½ ts pepper
Slik gjør du:
1. Skjær kjøttet i biter (ca. 4 x 4 cm). Rens og del soppen. Hakk løken.
2. Lag sausen etter oppskrift på posen, men bruk bare 2 dl vann, og tilsett fløten.
3. Brun kjøttet i flere omganger på sterk varme, 2-3 minutter på hver side. Ta det ut av pannen, men hold det varmt.
4. Stek løk og sopp i 3-4 minutter. Rør i blandingen med jevne mellomrom.
5. Ha sopp/løkblandingen og kjøttet i sausen. Smak til med salt og pepper.
Server med råstekte poteter eller potetmos.
Tips: Får du ikke tak i Provence lammesaus kan du bruke en pose sjysaus, smakt til med provencekrydder.
(matprat.no)
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
Şehirlerarası evden eve nakliyat