22. okt
 
Lammespyd med aprikossaus

Publisert: 09.aug.2008 06:01
Oppdatert: -
Denne retten passer best som en del av det tapasbord. Hvis du ønsker å spise kun denne retten, må du øke mengden.
500 g lammefilet
2 margarin eller olje
1 ts salt (salt etter behag)
1/4 ts pepper
1/2 aprikoskompott
2 ss peanøttsmør
1 1/2 ss sitronsaft
Slik gjør du:1. Skjær kjøttet i 2-3 cm. store terninger. Kjøtterningene kan enten stikkes på spyd og grilles eller stekes i varm panne i olje eller margarini ca. 5 minutter.
2. Mos de hele aprikosene i kompotten med en gaffel. Bland i peanøttsmør, sitronsaft og smak til med pepper.

Server sausen til lammespydene.
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke