buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
Kayseri escort bayan
sirinevler escort beylikduzu escort atakoy escort sisli escort atakoy escort sisli escort sirinevler escort beylikduzu escort beylikduzu escort
ankara escort ankara escort bayan
16. okt
Ikke bruk Bildetekst
 
Lapskaus
 

Publisert: 26.okt.2010 04:12
Oppdatert: -

(4 porsjoner)
750 g storfekjøtt av høyrygg eller bog, uten bein
2 ss smør til steking
8 poteter
4 gulrot
2 skiver kålrot (tykk skive)
1 persillerot
6 dl vann med buljong
1 ts salt (etter behag)
½ ts grovmalt pepper (etter smak)


1. Skjær kjøttet i terninger og brun det i små porsjoner.
2. Ha kjøttet i en gryte og hell over vann/buljong. Tilsett grønnsaker og poteter skåret i terninger og la alt trekke på middels varme til alt er mørt.
3. Rør minst mulig slik at lapskausen ikke blir grøtet, men pass på at den ikke svir seg i bunnen. Smak til med salt og pepper.
Lapskausen kan godt lages uten bruning. Rester av kokt kjøtt kan gjerne brukes.
Server med grovt brød eller flatbrød og tyttebær. (mat.no)
 

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
Şehirlerarası evden eve nakliyat