buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
Kayseri escort bayan
sirinevler escort beylikduzu escort atakoy escort sisli escort atakoy escort sisli escort sirinevler escort beylikduzu escort beylikduzu escort
ankara escort ankara escort bayan
15. okt
 
Lapskaus
Lapskaus er en velkjent tradisjonsrett i Norge. Rykende varm lapskaus faller garantert i smak hos liten og stor.

Publisert: 18.mai.2015 04:00
Oppdatert: 18.mai.2015 04:00

Ingredienser 4 porsjoner:

600 g storfekjøtt av høyrygg eller bog, uten bein

2 ss smør til steking

dl vann

1 buljongterning

6 poteter i terninger

3 gulrøtter i terninger

1 skive kålrot i terninger

1 persillerot, i terninger

1 ts salt

1⁄2 ts grovmalt pepper

Slik gjør du:

1. Skjær kjøtt i terninger. Ha smør i en varm stekepanne. Vent til smøret slutter å bruse, og brun kjøttet i små porsjoner.

2. Ha kjøttet i en gryte, hell over vann og ha i buljongterning. Tilsett potet- og grønnsakterninger, og la det småkoke på middels varme til grønnsakene er godt møre.

3. Rør minst mulig slik at lapskausen ikke blir grøtet, men se til at den ikke svir seg i bunnen. Smak til med salt og pepper.

Server med grovt brød eller flatbrød og tyttebær.

(matprat.no)

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
Şehirlerarası evden eve nakliyat