buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
Kayseri escort bayan
sirinevler escort beylikduzu escort atakoy escort sisli escort atakoy escort sisli escort sirinevler escort beylikduzu escort beylikduzu escort
ankara escort ankara escort bayan
16. okt
 
Lapskaus
Lapskaus er genial mat å ha ferdig når man kommer fram til en kald hytte sent en fredag kveld. Eller kanskje dugnadsmat til gjengen som har hjulpet til med flytting? Eller rett og slett trøstemat en dag du føler deg litt uggen og småforkjølet. Det hjelper garantert.

Publisert: 24.feb.2016 04:00
Oppdatert: 24.feb.2016 04:00

Ingredienser 4 porsjoner:

600 g storfekjøtt av høyrygg eller bog, uten bein

2 ss smør, til steking

4 dl vann

1 buljongterning

6 poteter i terninger

3 gulrøtter i terninger

1 skive kålrot, i terninger

1 persillerot i terninger

1 ts salt

1⁄2 ts grovmalt pepper

Slik gjør du:

1. Skjær kjøtt i terninger. Ha smør i en varm stekepanne. Vent til smøret slutter å bruse, og brun kjøttet i små porsjoner.

2. Ha kjøttet i en gryte, hell over vann og ha i buljongterning. Tilsett potet- og grønnsakterninger, og la det småkoke på middels varme til grønnsakene er godt møre.

3. Rør minst mulig slik at lapskausen ikke blir grøtet, men se til at den ikke svir seg i bunnen. Smak til med salt og pepper.

Server med grovt brød eller flatbrød og tyttebær.

(matprat.no)

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
Şehirlerarası evden eve nakliyat