buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
19. okt
 
Lapskaus

Publisert: 14.okt.2016 10:23
Oppdatert: 14.okt.2016 10:30

Lapskaus er en velkjent tradisjonsrett i Norge. Rykende varm lapskaus faller garantert i smak hos liten og stor. Godt å komme hjem til etter søndagsturen.

Ingredienser:

600 gr storfekjøtt av høyrygg eller bog, uten bein

2 ss smør, til steking

4 dl vann

1 buljongterning

6 poteter, i terninger

3 gulrøtter, i terninger

1 skive kålrot, i terninger

1 stk persillerot, i terninger

1 ts salt

1⁄2 ts grovmalt pepper

Slik gjør du:

1. Skjær kjøtt i terninger. Ha smør i en varm stekepanne. Vent til smøret slutter å bruse, og brun kjøttet i små porsjoner.

2. Ha kjøttet i en gryte, hell over vann og ha i buljongterningen. Tilsett potet- og grønnsaksterninger, og la det småkoke på middels varme til grønnsakene er godt møre.

3. Rør minst mulig slik at lapskausen ikke blir grøtet, men se til at den ikke svir seg i bunnen. Smak til med salt og pepper.

Server med grovt brød eller flatbrød og tyttebær.

(Matprat,no)

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat