buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
18. okt
 
Leirgryte- bakte kyllinglår

Publisert: 20.jan.2009 06:24
Oppdatert: -
(6 porsjoner)
12 kyllinglår naturell 2 poser sjalottløk 400 g gulrot 2 hvitløk, delt i båter med skall 4 stilker frisk timian 2 laurbærblad 4 stilker frisk rosmarin 2 røde chili 6 dl kyllingbuljong (utblandet) 2 dl hvitvin salt og pepper Slik gjør du1: Bløtlegg leirgryta minst 1 time i kaldt vann. 2: Legg kyllinglår og grønnsaker sammen i gryta. Knyt en hyssing rundtde friske urter, laurbærblad og rød chili,og stikk krydderbuketten ned sammen med kjøttet og grønnsakene. Hell over kyllingbuljongen og vinen. Sett på lokket og plasser gryta midt i kald ovn. Still inn ovnen på 200 grader og la gryta stå der i 2-2 1/2 time. 3: Sjekk om lårene er ferdig stekt ved å stikke inn en liten kniv. Om det pipler ut klar kraft er de gjennomstekt. Server med potetmos eller kokte poteter. (mat.no)
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat