buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
Kayseri escort bayan
sirinevler escort beylikduzu escort atakoy escort sisli escort atakoy escort sisli escort sirinevler escort beylikduzu escort beylikduzu escort
ankara escort ankara escort bayan
16. okt
 
Lettvint kyllingform
Med posesuppe og grillet kylling som basis er dette en lettvint kyllingform. Thailandsk karripasta setter en ekstra spiss på smaken.

Publisert: 30.jan.2014 04:13
Oppdatert: -
Ingredienser 3 porsjoner:
1 grillet kylling (850 grams råvekt)
Saus:
1 pose sjampinjong- og brokkolisuppe
4 dl vann
ca. 2 dl crème fraîche original, 35 %
ca. 2 ts grønn karripasta, ev. litt chilipasta
150 g frisk sjampinjong
ev. persilledryss
ev. noen potetchips

Slik gjør du:
1. Sett stekeovnen på 200 °C. Del kyllingen i serveringsstykker og legg dem over i en ildfast form.
2. Ha suppeposen i en kjele og tilsett vann, crème fraîche og krydder. Kok opp.
3. Stek sjampinjongen og ha den i sausen. Hell sausen over kyllingen og stek den i ovnen i ca. 20 minutter.
Server kyllingform med ris og salat. Knus ev. potetchips og dryss over rett før servering.
(matprat.no)
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
Şehirlerarası evden eve nakliyat