buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
21. okt
LÅR: Flott råvare til gode måltider.
 
Like bryst bedre enn lår

0
Publisert: 11.apr.2014 04:00
Oppdatert: 11.apr.2014 04:00

Nordmenn spiser fem ganger mer kyllingbryst enn kyllinglår. Folk går glipp av mange smakfulle opplevelser, mener mateksperter.

I fjor ble det solgt drøyt 12.000 tonn kyllingbryst i Norge, men kyllingens lår er det færre som vil ha.

- Vi har blitt et filetspisende folk. Men når vi velger bort lårene, går vi glipp av de beste stykkene. Lårene er et kulinarisk bedre produkt enn kyllingbryst, sier Magnus Tvedt-Øresland i MatPrat. Kyllinglår inneholder mer fett enn bryst, men det er fettet som bærer det meste av smaken. Folk tror det er vanskeligere og mer tidkrevende å tilberede lår. Men det er det ikke, sier Tvedt-Øresland. - La det få følge av noen andre gode råvarer, og vips så har du et velsmakende måltid. Det er ikke mye som skal til, sier han. Kyllingbryst må stekes varsomt, så de ikke blir tørre. Kyllinglår, derimot, tåler litt røff behandling og høy temperatur uten å miste de gode egenskapene. Det finnes nå også ferdig utbeina lår som er helt nydelige. (Newswire)

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat