buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
19. okt
 
Linseragu
Linseragu er et utmerket alternativ til poteter som tilbehør, og ypperlig som en selvstendig vegetarisk rett. Puy-linser har lenger koketid enn andre grønne linser, men det er vel verd tiden det tar for å la de gode smakene utvikle seg ordentlig.

Publisert: 17.sep.2015 04:00
Oppdatert: 17.sep.2015 04:00

Ingredienser 4 porsjoner:

2 ss olivenolje

2 ss finhakket gulrot

2 stk. finhakket løk

2 båter finhakket hvitløk

2 1⁄2 dl puylinser eller andre grønne linser

1 1⁄2 dl hvitvin eller eplejuice

1⁄2 l kyllingbuljong (utblandet) eller grønnsakbuljong

4 hakkede tomater

1 laurbærblad

1 kvist frisk timian

1 ts salt og 1⁄2 ts pepper

2 ss hakket frisk basilikum

Slik gjør du:

1. Varm olivenoljen i en kjele og fres gulrot, løk og hvitløk i 2–3 minutter, eller til det har blitt mykt og blankt. Tilsett linsene. Rør om og tilsett vin, buljong, tomater, laurbærblad og timian. Bland alt godt, kok opp og senk varmen.

2. Sett på lokk og la linsene koke til de er møre, ca. 40–50 minutter. Tilsett mer væske om nødvendig. Raguen skal ha konsistens som en litt flytende grøt, og linsene skal være myke.

3. Smak til med salt og pepper. Dryss hakket basilikum over rett før servering.

(matprat.no)

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat