buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
21. okt
Ikke bruk Bildetekst
 
Løkpai
Å servere pai er alltid populært. Om du i tillegg serverer en frisk og sprø salat til, så er middagen sikret.

Publisert: 26.jan.2011 04:12
Oppdatert: -

50 g smør
60 g cottage cheese
200 g hvetemel
1 ss kaldt vann

Fyll:
250 g stjerneløk
2 bunter vårløk
3 rødløker
1 ss olivenolje
3 stk egg
2 ½ dl matfløte
1 dl hvitost
salt, hvit pepper
Slik gjør du
Elt sammen alle ingrediensene til deigen. Cottage cheese gir en magrere deig enn med smør, og dessuten blir den ekstra lett å kjevle ut. La deigen hvile i minst 30 minutter.
Kjevle deigen tynt ut og kle en form ca. 24 cm i diameter. Prikk bunnen godt, dekk den med matpapir og forstek den på nederste rille i ca. 10 minutter.
Rens stjerneløken, rødløken og vårløken. Grovsnitt vårløken og skjær rødløken i skiver. Fres alle de tre løksortene myke i olje.
Fordel løken i paiskallet. Visp sammen egg, fløte, salt, pepper og ost, og hell det over løken. Stek paien på nederste rille i ca. 40 minutter ved 200 grader C. Serveres varm med en grønn og god salat til. (frukt.no)
 

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat