buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
Kayseri escort bayan
sirinevler escort beylikduzu escort atakoy escort sisli escort atakoy escort sisli escort sirinevler escort beylikduzu escort beylikduzu escort
ankara escort ankara escort bayan
16. okt
 
Løvtynn biff
Du rekker fint å lage sunn middag, selv om tiden er knapp. Løvtynn biff med fersk pasta, aspargesbønner og rødmende cherrytomater er serveringsklart på under 20 minutter.

Publisert: 10.jan.2013 04:13
Oppdatert: -

Ingredienser:
4 stk biff av ytrefilet storfe
1 ts salt
½ ts kvernet pepper
2 ss flytende margarin
2 stk sjalottløk i tynne skiver
1 beger snøfrisk med dill
250 g fersk tagliatelle
50 g grovhakket ruccula
200 g aspargesbønner
100 g rød cherrytomat
1. Bank biffene tynt ut mellom to lag plastfilm. Varm margarinen i en stekepanne og stek biffene 1 minutt på hver side. Legg dem til side og hold dem varme.
2. Kok pasta etter anvisning på pakken. Sil fra vannet og hell den tilbake i kjelen.
3. Fres løk raskt i den varme pannen, tilsett snøfrisk og la den smelte til en ostesaus.
4. Kok bønnene i lettsaltet vann til de er knapt møre. Vend pastaen inn i ostesausen sammen med grovhakket rucculasalat.
Server løvtynn biff med pasta, aspargesbønner og cherrytomater delt i to.
(Matprat.no)
 

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
Şehirlerarası evden eve nakliyat