22. okt
 
Løvtynn biff med fersk pasta
Du rekker fint å lage sunn middag, selv om tiden er knapp. Løvtynn biff med fersk pasta, aspargesbønner og rødmende cherrytomater er serveringsklart på under 20 minutter.

Publisert: 18.apr.2012 04:13
Oppdatert: -
Ingredienser 4 porsjoner:
4 biffer av ytrefilet storfe
1 ts salt og ½ ts kvernet pepper
2 ss flytende margarin
2 sjalottløk i tynne skiver
1 beger snøfrisk med dill
250 g fersk tagliatelle
50 g grovhakket ruccola
200 g aspargesbønner
100 g rød cherrytomat
Slik gjør du:
1. Bank biffene tynt ut mellom to lag plastfilm. Varm margarinen i en stekepanne og stek biffene 1 minutt på hver side. Legg dem til side og hold dem varme.
2. Kok pasta etter anvisning på pakken. Sil fra vannet og hell den tilbake i kjelen.
3. Fres løk raskt i den varme pannen, tilsett snøfrisk og la den smelte til en ostesaus.
4. Kok bønnene i lettsaltet vann til de er knapt møre. Vend pastaen inn i ostesausen sammen med grovhakket rucolasalat.
Server med pasta, aspargesbønner og cherrytomater delt i to.
(matprat.no)
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke