22. okt
 
Luksus fiskesmørbrød
Har du rester av kokt fisk? Lag deg et luksussmørbrød, da vel!

Publisert: 27.feb.2013 04:13
Oppdatert: -
Ingredienser 2 porsjoner:
2 skiver brød
4 salatblad
2 ss remulade
2 skiver kokt laks
2 kokte egg

Slik gjør du:
1. Dekk en brødskive med salat og eventuelt på remulade.
2. Fordel eggeskiver på smørbrødet og et fiskestykke eller biter av kokt fisk på toppen.
3. Legg gjerne på litt ekstra remulade og pynt med noen reker hvis du har.
(matprat.no)
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke