buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
 
Lun blomkålsalat
 

Publisert: 22.apr.2010 04:12
Oppdatert: -

(4 porsjoner)

1 stk blomkål
1 pk sukkererter
6 stk reddik
4 stk gulrot
2 ss smør
600 g røkt skinke
100 g ridderost

Salsa:
4 stk tomat
1 stk sjalottløk
1 stk nektarin
1 stk lime
2 ss olje
1 ss sukker
2 ss hakket frisk kruspersille
salt og pepper etter smak

Slik gjør du:
Del gulrøttene i staver. Del blomkålen i mindre buketter. Kok grønnsakene knapt møre i lettsaltet vann. Ha i sukkerertene det siste kokeminuttet. Hell av vannet og vend inn en liten smørklatt.
Del reddiker i skiver, skinken og osten i terninger.
Del tomatene i to og fjern frøene. Finhakk tomatkjøttet, nektarinen og sjalottløken. Hell over olivenolje, finhakket kruspersille, saft og skall fra limen og sukker. Bland godt.
Anrett de kokte grønnsakene, skinken og osten på et fat. Hell salsaen over like før servering.
Server retten med godt brød.
 

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat